Bestilling & Levering

Du er altid velkommen til at kontakte mig angående spørgsmål, bestilling eller andet.

BESTILLING

Jeg laver bestillingsværker efter eget ønske af farver og størrelse. Men husk – et kunstværk er altid unikt – derfor laver jeg ikke kopier af tidligere værker. Kontakt mig gerne angående spørgsmål eller pris.

LEVERING

Jeg leverer omkostningsfrit i strækningen mellem Herning og Hobro i Jylland. Somme tider har jeg flere leveringer i en bestemt del af Danmark – så har du udpejet et værk du bare må eje, så kontakt mig og hør nærmere. Mindre værker sendes til hele Danmark i en forsvarlig pakke.

MOCKUP

Vil du se værket på din væg inden du køber det? Så tilbyder jeg at lave en ”mockup” ligesom det billedet herunder. Alt jeg skal bruge er et godt billede den væg du ønsker at se værket på – herefter photoshopper jeg mit værk ind på din væg, som kan give dig et godt indtryk i om det passer ind hjemme hos dig.